BetAdria.com

Најчитани

Фудбал на ТВ

Среда

26.11.2014

 

МТВ 1, 20:45

Лига на Шампиони: Арсенал - Борусија Д.

 

Четврток

27.11.2014

 

МТВ 1, 21:05

Лига Европа: Виљареал - Борусија М.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Анкета

Може ли Македонија до добар резултат во Украина?

Вкупно гласови: 226
Ќе победиме [37.17%, 84 гласови]
Ќе одиграме нерешено [5.31%, 12 гласови]
Ќе изгубиме [57.52%, 130 гласови]